Amics i protectors dels gats

Tenim cura, des de fa 17 anys, de gats que viuen en colònies al carrer de Vilanova i la Geltrú, cercant-los una adopció i procurant-los una vida digna.

Amics i Protectors dels Gats. ¿Qui som?

Mia

Amics i Protectors dels Gats som una associació sense ànim de lucre que des de fa 17 anys tenim cura a diari de colònies de gats, la majoria formades per gats abandonats. La nostra finalitat és mantenir les colònies controlades, alimentar els gats, tenir cura d’ells, medicar los sota supervisió veterinària i procurar los una adopció responsable.

Demanem qualsevol tipus de donatiu: sigui econòmic, de menjar (pinso o llaunes de menjar per a gats), pipetes i medicaments.

Tanmateix necessitem voluntaris més o menys mitja horeta un dia a la setmana d’alguna de les colònies controlades per nosaltres. És una tasca gratificant doncs reps l’amor i la gratitut dels gats al tenir cura d’ells.

Amics i Protectors dels Gats també  fomentem el veganisme, la tinença responsable d’animals, i no recolzem pas la tortura, maltracte, explotació, experimentació amb animals, els zoos, l’ús de pells i els circs amb animals.

Ens oposem a l’especisme.

A %d blogueros les gusta esto: