El divendres demanàvem casa d’acollida per la Mona, per sort la vam trobar. En principi avui surt de l’hospital, però encara li quedaran dies de més proves i tractament (medicació i alimentació específica). Ens cal el vostre ajut per cobrir totes les despeses veterinàries : ecografies, hemogrames, test, pcr, hospitalització, plaques, medicació….

La protectora portem 2 anys assumint moltes despeses veterinàries, sense subvencions i amb molts pocs ingressos (que no són suficients per cobrir el cost). No girarem pas la cara a salvar vides, que un gat visqui al carrer no vol dir que no tingui dret a una vida digna i a ser tractat medicament com es mereix qualsevol ésser viu.

Si entre tots/es ens doneu el que pugueu segur que podrem assumir la costa total (encara no podem indicar la xifra final ja que fins la tarda no té l’alta i a part li queden proves per fer), ara portem una despesa de 793,50€ IBAN ES46 2038 9225 8360 0021 9788 Bankia

Mona se tiene que quedar una noche más, ha empeorado respecto a ayer, la CREA y el potasio han subido. Mañana por la mañana le harán una ecocardio de urgencia. Hoy se notaba más chafadita. Nos hace falta vuestra ayuda para pagar los gastos veterinarios de estos 3 días y que con la eco de mañana ascenderán a más de 1000€. No vamos a girar la cara a salvar vidas, que un gato viva en la calle, no quiere decir que no tenga derecho a una vida digna y a ser tratado médicamente como se merece cualquier ser vivo. Si entre tod@s nos dais lo que podáis seguro que podremos asumir el coste total (aún no podemos indicar la cifra final hasta que no sea dada de alta).

Vols comentar alguna cosa? T'escoltem :)