La Nynetta va ser abandonada amb pocs mesets de vida, d’això fa 2 anys.
És molt afectuosa i graciosa, sempre ens venia a buscar a meitat de camí de la seva colònia, estava impacient per donar-nos moltes carantoïnes,sempre volia ser el centre d’atenció.
Fa dues setmanes va aparèixer amb la cara inflada, ràpidament li vam ensenyar a la veterinària i li vam punxar antiinflamatori i antibiòtic, podien ser moltes coses.
Al dia següent la cara havia millorat però ella estava més distant, al tercer dia la cara va empitjorar i no s’apropava, sabíem que alguna cosa no anava bé. Durant una setmana i mitja anàvem a diferents hores per poder-la agafar però era impossible.
Dissabte passat una voluntària la va trobar, estava en mal estat, molt decaiguda. La vam poder agafar i no crèiem que se’n sortís. A l’ Hospital Veterinari Mima’ns ja l’esperaven i sense demora la van atendre. La Nynetta tenia un forat que s’havia fet amb una planta o alguna altra cosa i se li havia anat infectant, tenia tot el coll necrosat i patia una infecció sistèmica. Va haver de quedar-se ingressada tot el cap de setmana, i el bo és que com sempre, tenia molta gana. Dilluns va anar a la casa d’acollida, (gràcies Ana y Jorge) i divendres, després de passar uns dies agafant forces, va ser operada.
Ahir doncs la van operar, li van poder fer un 70% i dilluns si tot va bé li faran el 30% restant de l’injert.

És una campiona i amb tot el que està passant continúa donant-nos molts mimos i menjant. Haurem de pagar les despeses veterinàries així que precissarem del vostre ajut.

Volem agrair una vegada més de tot cor a tot l’equip de veterinaris /es, auxiliars de l’hospital veterinari Mima’ns per com tracten i lluiten pels gats de les nostres colònies, amb tot el respecte i carinyo que es mereixen.

IBAN ES46 2038 9225 8360 0021 9788 Bankia

Vols comentar alguna cosa? T'escoltem :)