A la Trini la van abandonar de ben petita junt amb la seva mare i els seus germans. Al principi no s’apropava, la seva mare era molt poruga i ella feia el mateix, però després es va convertir amb una gata molt afectuosa, 3 vegades li van sortir adoptants però ella va decidir que no (qui feu colònies de gats sabreu del que parlem) i aquell dia que teníem previst l’adopció la Trini no apareixia i estava uns dies inclús setmanes sense sortir.

L’adopció queia (l’adoptant es cansava d’esperar i adoptava a un altre gat) i al día següent la Trini tornava a aparèixer com si res. Ara fa 4 anys, la Trini ja tenia 11 anyets, va venir la Montse a una de les nostres parades i volia adoptar un gat adult, li vam parlar de la Trini i de seguida va dir que si. Aquest cop la Trini si va voler i ha passat els últims 4 anys de la seva vida a una llar, sense perills, estimada i tractada com una reinona.

Ara ens ha deixat, el paradís es la seva nova llar. Trini, ens sentim afortunades d’haver format part de la teva vida quan vivies al carrer i després a la teva casa, la Montse sempre ens enviava fotos teves i ens parlava molt de tu, sempre et portarem al cor, formes part de la nostra història. Gràcies Montse per donar-li una oportunitat i estimar-la.
Trini preciosa, bon viatge i fins que ens tornem a veure.

Vols comentar alguna cosa? T'escoltem :)